Добре дошли в нашия магазин!

Продукти

Съветник

Вашият E-mail:

Задайте своя въпрос:

 

Franchi SPAS 15, кал. 12/70

Код: 010101
Описание

Ловен автомат калибър 12/70

  • Производител: Franchi
Цена: 2,900.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания

Тип: Полуавтоматичен или ръчно заряден-тип помпа
Калибър: 12/70
Патронник: 70 мм (2 1/2").
Дължина на цевта: 450 мм
Обща дължина: 1000 мм (750mm със сгъваемия приклад)
Тегло: 3.9 кг празен
Пълнител: 6 броя патрони

 

Пушката  Franchi SPAS-15 е продължението на по-ранната SPAS-12 пушка. SPAS-15 е предназначенa за оръжие за прилагане на закона или за военно оръжие, от което се изисква надеждност, гъвкавост и огнева мощ. Огневата мощ се постига чрез използването на пълнител с 6 патрона, заедно с газово-оперираното полу-автоматично действие. Така могат да бъдат произведени много изстрели в бърза последователност и пълнителят може да бъде много по-бързо подменен, отколкото при презареждане на конвенционалния пълнител, изплозван при класическите помпи. Универсалността се постига чрез допълване на полу-автоматичното действие с ръчно избираемо действие на помпа, коeто позвозява да се изстрелват боеприпаси с ниско налягане, като например по-безопасния сълзотворен газ или гумени куршуми.
SPAS-15 използва къс ход на буталото, въртящ се затвор с газово-операционна система. Видът на действие (полу-автоматична или ръчна помпа) се избира в зависимост от позицията на полуложата. За да се сложи пушката в автоматичен режим, трябва да натиснете и задържите бутона, който се намира в горната част на полуложата. След това се издърпва полуложата напред, докато се пoяви червената маркировка “Auto” на кожуха на цевта. За да превключите пушката обратно в режим на помпа, трябва да натиснете и задържите същия бутон и след това да издърпате леко полуложата назад, докато тя се заключи. Тогава ще светне червената маркировка “PUMP” на кожуха на цевта пред полуложата. Лоста за презареждане може да се ползва с лява и дясна ръка. Разположен е непосредствено под шината за носене. SPAS-15 има лост за безопастност, намиращ се във вътрешността на спусъка, който го заключва. SPAS-15 също така има допълнителна автоматична дръжка за безопастност при ръкохватката на пистолета, под спусъка.
SPAS-15 има регулируеми мерни прибори, използвани при карабините, и може да бъде оборудвана с най-различни мерни прибори, като например бързомерец или лазерен прицел. Корпусът на SPAS-15 е изработен от алуминиев сплав, прикладът е направен от полимерна пластмаса. По-ранните модели бяха оборудвани с фиксиран пластмасов приклад или със странично сгъващ се приклад тип скелет. Пълнителите са изработени от пластмаса и побират 6 броя патрона от 12 калибър. Шоковото стеснение на цевта е цилиндър. Цевите могат да бъдат снабдени с Variochoke система. SPAS-15 е универсално оръжие с високо качество и гъвкавост. Той се използва от различни законоприлагащи и военни агенции, включително в някои от звената на италианската армия.

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти

Видео