Добре дошли в нашия магазин!

Leupold Бързомер Prismatic 1X14 Tactical Matte Illuminated Duplex | 63890

Код: 130510
Описание

Leupold Бързомер PRISMATIC 1X14MM TACTICAL MATTE ILLUMINATED DUPLEX| 63890

  • Производител: Leupold
Цена: 960.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания
Тубулярният бързомерец Leupold Prismatic 1x14mm tactical matte illuminated Duplex, притежава всички функции и технически характеристики на модерен колиматорен мерник и надминава дори военните стандарти по редица параметри, като водоустойчивост, издръжливост на защитното покритие на лещите и експлоатационния живот при интензивно използване.
Собствената технология на антирефлексното покритие на лещите, на оптичната система Index Matched Lens System ,осигурява отлична пропускливост на светлина, яснота, яркост и контраст на изображението. Покритието на външната повърхност на лещите DiamondCoat 2 не само ги предпазва от драскотини, но и помага за оптимизиране на пропускането на светлина.
Модулът на подсветката Prismatic е сменяем и предлага 6 нива на интензивност на яркостта. Интензитетът на подсветката се регулира с помощта на бутона. Също така, изпълнява функцията за включване и изключване. Ако е необходимо, мерникът може да се използва и без единица за подсветка: 
Широкото зрително поле на Leupold Prismatic 1x14 mm осигурява по-бързо улавяне на целта.
Вертикални корекции и корекции на вятъра, се извършват бързо и лесно в полеви условия или непосредствено преди стрелба. Стъпка за изменение 1/2 MOA. Диапазон на поправка 70 MOA.
Благодарение на окуляра True Focusing с регулиране на диоптъра всеки потребител може бързо да коригира обхвата за себе си.
Корпусът на мерника е изработен от авиационен алуминий 6061-T6.

Мини количка

Количката е празна.